Battlefield Modding Tutorials BFMODS

Battlefield Modding Tutorials
It is currently Sun Aug 25, 2019 5:10 am

All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Fri Nov 20, 2009 12:47 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 20, 2009 12:40 pm
Posts: 4
What the program i can use for modding? If i will use WinRfa, how can i do the map for my server? Change the name of my map, do more towers on map? :?:


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: Fri Nov 20, 2009 12:48 pm 
Offline

Joined: Sun Jan 27, 2008 8:46 pm
Posts: 173
unick wrote:
What the program i can use for modding? If i will use WinRfa, how can i do the map for my server? Change the name of my map, do more towers on map? :?:

Battlecraft 42

_________________
Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: Fri Nov 20, 2009 12:54 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 20, 2009 12:40 pm
Posts: 4
Its work? I don't want mod for singleplay =) I need mod for my server.

We work in rfa with friend.
How to add new tower on map? Like on the TKO servers?


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: Fri Nov 20, 2009 7:11 pm 
Offline

Joined: Sun Jan 27, 2008 8:46 pm
Posts: 173
unick wrote:
Its work? I don't want mod for singleplay =) I need mod for my server.

We work in rfa with friend.
How to add new tower on map? Like on the TKO servers?


sorry bout that, battlecraft 42 is for 1942,
here the link for battlecraft for vietnam http://download.cnet.com/Battlefield-Vi ... 83358.html

_________________
Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: Fri Nov 20, 2009 9:09 pm 
Offline

Joined: Fri Aug 01, 2008 1:01 am
Posts: 320
Location: Napoli / Italia
unick wrote:
Its work? I don't want mod for singleplay =) I need mod for my server.

We work in rfa with friend.
How to add new tower on map? Like on the TKO servers?

First off go to Urglub's Tutorial to learn how to make a patchfile. Now once you have done that, and have the files of the map that are needed on your desktop folder, open Battlecraft Vietnam. Whilst that is open go to the static objects and look for "us_airtower_1, 2, or 3" and/or "nva_airtower_1, 2, or 3". Once you have found them you want to place them where it is but DON'T save the map; just double click upon the object and copy the coords for later reference. Now you want to go into the ObjectSpawnTemplate.con and find a spawner you have no need for like:
Code:
ObjectTemplate.create ObjectSpawner Quad50Spawner
ObjectTemplate.setObjectTemplate 2 Quad50
ObjectTemplate.setObjectTemplate 1 Quad50
ObjectTemplate.SpawnDelay 60
ObjectTemplate.SpawnDelayAtStart 0
ObjectTemplate.TimeToLive 120
ObjectTemplate.Distance 200


and change it to:
Code:
ObjectTemplate.create ObjectSpawner Quad50Spawner
ObjectTemplate.setObjectTemplate 2 US_AirTower_1
ObjectTemplate.setObjectTemplate 1 US_AirTower_1
ObjectTemplate.SpawnDelay 60
ObjectTemplate.SpawnDelayAtStart 0
ObjectTemplate.TimeToLive 120
ObjectTemplate.Distance 200


then go to the ObjectSpawns.con and copy the first spawner with the name of the ObjectSpawn you selected and copy it. Delete every spawner with the name to your chosen spawner. Then enter the coords you got from Battlecraft and paste them into the copy code where the "setPosition XX/XX/XX" are. That should work, if there are any problems post back.


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: Sat Nov 21, 2009 12:48 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 20, 2009 12:40 pm
Posts: 4
We did it,but when we doing US_AirTower_1 or NVA,on map[ IA DRANG VALLEY,there changing huegun(
Look:In objectSpawnTemplate.create ObjectSpawner tankSpawner.
We did:
ObjectTemplate.setObjectTemplate 2 US_AirTower_1
ObjectTemplate.setObjectTemplate 1 _US_AirTower_1

And we removed tankSpawner
then we did position.

But we couldn't find in static objects US_AirTower_1...
And how add objects which not on originally maps for example: BRDM
Tell us how to create the tower on map please блять


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: Sat Nov 21, 2009 4:51 pm 
Offline

Joined: Fri Aug 01, 2008 1:01 am
Posts: 320
Location: Napoli / Italia
unick wrote:
We did it,but when we doing US_AirTower_1 or NVA,on map[ IA DRANG VALLEY,there changing huegun(
Look:In objectSpawnTemplate.create ObjectSpawner tankSpawner.
We did:
ObjectTemplate.setObjectTemplate 2 US_AirTower_1
ObjectTemplate.setObjectTemplate 1 _US_AirTower_1

And we removed tankSpawner
then we did position.

But we couldn't find in static objects US_AirTower_1...
And how add objects which not on originally maps for example: BRDM
Tell us how to create the tower on map please блять

Oh ok, sorry about that.. I meant for you to look in cache objects. Sorry! I currently do not have my Battlecraft on this computer. By the way, do you run -=PRO=-Heli War?


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: Sat Nov 21, 2009 5:20 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 20, 2009 12:40 pm
Posts: 4
Now we run the -=PRO=- Ia Drang 2009 server
We did a new great mod on this day, i'm -=PRO=- UnickAlien(rus) =)
But how do you know about -=PRO=- server? =)
But i dunno how to create the tower... Soon we will moding other maps ;)


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group