Battlefield Modding Tutorials BFMODS

Battlefield Modding Tutorials
It is currently Thu Nov 23, 2017 7:10 am

All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 10:58 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 16, 2008 10:38 pm
Posts: 133
Does anyone know how to do this, I've read numerous tutorials, but everytime when I get to one point,

Open the HeightmapPrimary File and switch the .raw to 16 bit and IBM PC. but when I say okay photoshop says, specified image is larger than file.

If i'm to bleak I will expand

Thanks

_________________
[Sexy]Leapord
http://www.wfvietnam.webs.com

Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 11:26 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Sep 16, 2007 2:33 pm
Posts: 1809
Location: Your moms house
I didn't quite get everything u said there,but maybe whhat u are talking about,the game requires specific pixels for certain files

For Ex.bf1942 DDS files for vehicles require a 512x512 pixel range with resolution of 72,maybe that's your problem but IDK

feel free to re enterate

_________________
Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 11:43 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 16, 2008 10:38 pm
Posts: 133
OH. that may help. What I was meaning was. well....... here the tutorialhttp://www.realitymod.com/forum/f189-modding-tutorials/69889-tutorial-how-make-awsome-maps-dem-geo2-img-heavy.html

At step PHOTOSHOP it will not work. like photoshop doesn't accept it.

_________________
[Sexy]Leapord
http://www.wfvietnam.webs.com

Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 11:57 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Sep 16, 2007 2:33 pm
Posts: 1809
Location: Your moms house
oh ok well send me the file and ill see if I can open it.

Just get on xfire

_________________
Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: Tue Nov 17, 2009 12:35 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Sep 16, 2007 2:33 pm
Posts: 1809
Location: Your moms house
okay well I got it open in photoshop what now?

_________________
Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: Tue Nov 17, 2009 12:41 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 16, 2008 10:38 pm
Posts: 133
Hmm, did you open it like the tutorial says, 16 bit IBM PC change the value to 1? If so then I have resize the image to 1025x1025 and save it as HeightmapPrimary.raw using the IBM PC option. PLEASE make sure it is a grayscale. you can send it to me after that :D

P.S what photoshop version are you using and do you have any plugins?

_________________
[Sexy]Leapord
http://www.wfvietnam.webs.com

Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: Tue Nov 17, 2009 2:45 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Sep 16, 2007 2:33 pm
Posts: 1809
Location: Your moms house
cs3 extended

and

pse

No plugin

_________________
Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
PostPosted: Tue Nov 17, 2009 10:04 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 16, 2008 10:38 pm
Posts: 133
ok hopefully this will work then with PSE 7

_________________
[Sexy]Leapord
http://www.wfvietnam.webs.com

Image


Top
 Profile Send private message E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group